FOTO: InfoBijeljina

Na ovogodišnjem Samitu energetike u Trebinju, prisutna je i delegacija ZEDP "Elektro-Bijeljina" na čelu sa direktorom Markom Mihajlovićem i prema njegovim riječima, SET 2023 je najbitniji skup u oblasti energetike u regionu i opravdao je sva očekivanja.

"Učešće na ovakvim respektabilnim skupovima je prilika za nova saznanja, za razmjenu iskustava, a stvara mogućnost da kroz kreiranje energetskih planova, lakše prebrodimo izazove koji su pred nama i koji nisu mali. Kao odgovorni ljudi iz energetskog sektora, moramo iskoristiti prisustvo najboljih stručnjaka iz susjednih zemalja, kako bismo stvorili bolje razvojne prilike", izjavio je direktor "Elektro-Bijeljine" Marko Mihajlović u Trebinju.



On smatra da je potrebno iskoristiti sve potencijale u cilju unapređenja energetskig sektora, te da su i elektrodistribucije kao dio tog sistema, značajan faktor u stabilizaciji energetskih prilika.

Samit energetike u Trebinju se održava četvrti put i na njemu su učešće uzeli predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, premijer Radovan Višković, ministri u Vladi RS, zatim ministar inostranih poslova Mađarske  Peter Sijarto i mnogobrojnai stručnjaci iz oblasti energetike, kako domaći, tako i eminentni iz inostranstva.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )