FOTO: null

Zvijezda druge večeri, ali i jedno od najvećih imena ovogodišnjeg Egzita - Dejvid Geta i u svom trećem nastupu na Petrovaradinskoj tvrđavi oduševio je brojne obožavaoce i još jednom pokazao zašto je u samom vrhu muzičke industrije.

Geta je najavljivao da će njegov noćašnji nastup na Egzitu biti najveći spektakl u njegovoj karijeri i čini se da je, sudeći po atmosferi koja je vladala na prepunom majn-stejdžu i održao obećanje.

Ono zbog čega Geta zaslužuje poštovanje je činjenica da je uprkos tome što je ovog ljeta "rasprodat", ipak pronašo prostor da dođe u Novi Sad na Egzit festival, i to u pauzi između dva nastupa u Parizu gdje je otvorio Evropsko prvenstvo u fudbalu i gdje će sutra nastupiti na ceremoniji zatvaranja.

To je publika na Petrovaradinskoj tvđavi znala da cijeni i odužila mu se na najljepši način - napravivši pravi poslijeponoćni hepenig tokom njegovog nastupa.

Prije Gete, na glavnoj festivalskoj bini nastupio je Džordž Klinton koga mnogi smtraju vladarom fank i RnB muzike.

Osim dešavanja na glavnoj festivalskoj bini i na tradicionalno dobro posjećenoj Dens areni druge festivalske večeri, pažnju velikog broja posjetilaca privukli su i nastupi domaćih snaga - Božo vreća & Halka i Edo Majka.

Vanfestivalska dešavanja obilježila je tribina "Bregzit - ili vječiti palanački strah" na kojoj su učestvovali novinari nedjeljnika NIN, Vreme, Novi Magazin i Nedeljnik.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )