FOTO: null

Dejan Špoljar, tridesetrogodišnji akrobata na motociklu, rođeni kaskader, iz Zaprešića u Hrvatskoj, bio je istinska zvijezda ovogodišnjih Moto susreta u Bijeljini.

Špoljar kaže da su motocikli za njega postali više od hobija. Ono što on izvodi na motociklu može se svrstati u gotovo nestvarne filmske scene koje se mogu vidjeti samo u najboljim akcionim filmovima.

Na bijeljinskom gradskom trgu izvodio je razne akrobacije, vozio motocikl na prednjem i zadnjem kotaču, bez držanja  upravljača rukama. Vozio je stojeći na motociklu, ali, i dubeći na glavi. Sve ono što bi mu u jednom trenutku palo na pamet, on je izvodio na svom dvotočkašu. Kaže da ima više od 1.400 padova sa motocikla, srećom bez ozbiljnijih posljedica. Najteža povreda mu je do sada bila lom ruke. Drži i zvaničan Ginisov rekord sa vožnjom motocikla na razdaljini od 30 kilometara na zadnjem kotaču i 200 metara na prednjem kotaču. Motociklističke akrobacije u Bijeljini izvodio je  i i u paru sa Ines Stanić. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )