FOTO: null

Najgora ekipa ABA lige rasturila Zagrepčane sa čak 35 poena razlike u 15. kolu ABA lige

Košarkaši Partizana 30. decembra igraju u Zagrebu posljednju utakmicu u 2016. godini, a protivnik će im biti Cibona, koja je doživjela potuni debakl u Baru protiv Mornara (92:57). Ovaj rezultat i ne predstavlja iznenađenje, iako je Mornar najlošija ekipa ABA lige i na začelju je tabele. 

Razlog je to što je u ponedeljak ekipa iz Zagreba prodala svog najboljeg igrača, Antea Žižića Darušafaki, a taj transfer izazvao je potres u klubu, pošto je trener Aca Petrović momentalno podnio ostavku nezadovoljan tom odlukom kluba. 

Mornar je poslije prve četvrtine napravio dvocifrenu prednost i do kraja ju je samo uvećavao. Do poluvremena je bilo 11 poena prednosti za crnogorsku ekipu, da bi totalni slom uslijedio u nastavku kada su dobijali četvrtine sa 26:15 i 26:13, pa su na kraju postvarili razliku od 35 poena. 

Džons i Voler su predvodili Mornar sa 14 poena, dok su po trinaest postigli Vujošević, Pavić i Mugoša. Jedini vrijedan pomena u ekipi Cibone bio je Sulejmanović, koji je postigao 14 poena, a on je bio i jedini dvocifreni igrač na ovoj utakmici. 

Meč između Cibone i Partizana na programu je u petak 30. decembra sa početkom u 19 časova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )