FOTO: srpskainfo.com

Drugi dio jesenje polusezone pokazao je da ekipi Radnika iz Bijeljine nedostaje igrač na sredini terena, koji bi „kvario“ protivničku igru i bio koristan u defanzivnim zadacima.

Davor Arnautović, koji je ponikao u Radniku, igrao za Zvijezdu, Podrinje i Slogu, je igrač koji to svakako može obavljati. Iz bijeljinskog kluba su izrazili želju da Arnautovića ponovo vide u svojim redovima.

- Naravno da godi poziv iz Radnika jer je to moj klub, u njemu sam napravio prve korake i odigrao najbolje utakmice u karijeri. Ja sam trenutno u prvoligašu Sloga iz Gornjeg Crnjelova gdje me vezuje ugovor i o mom eventulanom prelasku u Radnik svakako da će se prevashodno pitati i rukovodstvo i stručni štab Sloge. Ako dođe do dogovora ova dva kolektiva meni će predstavljati zadovoljstvo da ponovo sarađujem sa Mladenom Žižovićem, sa kojim sam jedno vrijeme i igrao u Radniku, rekao je isksuni Davor Arnautović.

Arnautović ima 27 godina i ove polusezone odigrao je četrnaest utakmica za Slogu, postigao 4 gola.

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )