FOTO: InfoBijeljina

"Niz godina smo igrali turnire u malom fudbalu širom BiH i Republike Srpske i osvajali, recimo 60-65 turnira od ukupno 70 u toku godine. To mi je davalo znake da možemo mnogo da učinimo u Prvenstvu. Rekao sam da nisam ovdje da bismo bili treći ili četvrti, nego da bismo napali prvo mjesto i osvojili titulu", kaže igrač Kluba malog fudbala /KMF/ “Radnik” iz Bijeljine Davor Arnautović, gostujući u emisiji "KAFICA" portala InfoBijeljina.

Arnautović je govorio o istorijskoj sezoni za KMF “Radnik”, u kojoj je ovaj klub osvojio Premijer ligu BiH, te se plasirao u Ligu šampiona.
 
- Do titule šampiona BiH smo došli kada smo tri puta zaredom pobijedili ekipu “Mostar - Stari grad”, o čijoj snazi su svi koji prate futsal dobro upoznati. Nakon toga smo se plasirali među 32 najbolje ekipe u Evropi, otišli da igramo sa prvacima Albanije, Irske. Sada nas već svi mnogo ozbiljnije shvataju i mnogo više se pripremaju za utakmice protiv nas - ističe Arnautović.
 
On naglašava da su bijeljinski futsaleri usavršili igru „pet na četiri“ i da niko to ne radi kao oni.

- Moj otac je igrao mali fudbal i prenio mi ljubav prema futsalu. Dugo sam trenirao „veliki“ fudbal, jer za futsal u Bijeljini nije bilo uslova, ali sada kada su se stekli, mogu da kažem da su mi posljednje četiri godine kako igram prvenstva na parketu, i sve ono što sam doživio, najljepše u životu - dodaje Arnautović.
 
Cijelu emisiju možete pogledati klikom OVDJE.
 
Uživajte u „Kafici“!

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )