FOTO: Pixabay/Ilustracija

Smatra se da datum rođenja može da otkrije šta ste bili u prošlom životu.

Sudeći po astrolozima, datum rođenja može otkriti mnogo toga o našoj ličnost. Između ostalog, možete saznati mnogo toga zanimljivog o vašoj prošlosti, na osnovu kojih možete doći do zaključaka, koji će poboljšati vašu sadašnjost.
 
1. Od 14. do 28. jula, od 23. do 27. septembra, od 3. do 17. oktobra
 
U prošlom životu bili ste duhovni učitelj velikog srca
 
Oduševljavali ste ljude svojim šarmom i inteligencijom. Imali ste veliki uticaj na sve.
 
Uvijek ste bili na strani slabih. Bili ste pravi vođa i učitelj ljudi, skoro mesija. Pratili su vas svuda. Danas ne volite samoću i pomažete ljudima u nevolji.
 
U ovom životu vrlo dobro znate šta želite i kako to postići. U ljubavi djelujete iz uma i logike, a ne iz srca.
 
2. Od 22. do 31. januara, od 8. do 22. septembra
 
Bili ste putujući umjetnik u prošlom životu
 
Bili ste osoba sa veoma bujnom maštom, imali ste talenta da zabavljate ljude. Uvijek ste bili u centru pažnje. Imali ste mnogo ljubavnika.
 
U ovom životu ste osjetljivi, ali ne pokazujete lako svoja osjećanja. I dalje vas privlači avantura, ali sada ste vezani za jedno mjesto i jednu osobu. Imate oštar i prodoran um u ovom životu i nema problema koji ne možete da riješite.
 
3. Od 29. jula do 11. avgusta, od 30. oktobra do 7. novembra
 
U prošlom životu bili ste istaknuti branilac pravde
 
Vaša moć je bila takt i hladnokrvnost. Dobro ste planirali i mudro izabrali svoje ciljeve. Osim toga, bili ste dobar govornik i pisac.
 
U ovom životu ste veoma iskrena i direktna osoba i prezirete svaki oblik nasilja. Volite humanitarne aktivnosti i pomoć bolesnima i slabima.
 
Međutim, često vam nedostaje samopouzdanja i ponekad potcjenjujete svoje sposobnosti. Vi ste veoma osjetljiva osoba u ljubavi, posvećujete se ljubavi cijelim bićem.
 
4. Od 8. do 21. januara, od 1. do 11. februara
 
Bili ste milostiv razbojnik u prošlom životu
 
Rođeni ste u siromašnoj porodici i zbog toga ste rano shvatili da se svijet dijeli na bogate i siromašne. Vaš moto iz prošlosti – „Uzmite od bogatih i dajte siromašnima“.
 
I danas ste idealista, ali oprezniji nego ranije. Prvo ćete dobro razmisliti, pa tek onda reagovati. Otvarate svoje srce samo onim prijateljima koji su dokazali da to zaslužuju. Previše ste zahtjevni u ljubavi i sanjate da je doživite tijelom i dušom.
 
5. Od 1. do 10. marta, od 27. novembra do 18. decembra
 
Bili ste car u prošlom životu
 
Imali ste ponosnu i ambicioznu ličnost i veliku inteligenciju. Uspjeli ste čak i do carskog prijestola, postali ste vladar velikog carstva. Vladali ste strogo i disciplinovano.
 
U ovom životu ne volite da vam drugi komanduju i vode vas. Volite svoju slobodu i trudite se da je sačuvate svom snagom. Veliki ste individualista i odbacujete sve kolektivno. Takođe ste sebični u ljubavi i sve vaše ljubavne veze su kratkog vijeka.
 
6. Od 12. do 29. februara, od 20. do 31. avgusta
 
Bili ste omiljeni kralj i vladar u prošlom životu
 
Nikada niste voljeli nasilje. Sve što ste radili bilo je taktično i nježno i uspjeli ste da osvojite mnoga srca.
 
Međutim, vrlo često ste imali problema zbog ljubomore vaših protivnika.
 
Danas ste veoma osjetljiva osoba i ljutite se kada se neko umiješa u vaše lične stvari. Plašite se usamljenosti i izolacije. Nepovjerljivi ste i veoma teški prema voljenoj osobi. Ne pokazujete svoja osjećanja.
 
7. Od 20. do 8. maja, od 12. do 19. avgusta
 
Bili ste nemilosrdan osvajač u prošlom životu
 
Megalomanija i želja da nametnete svoju volju bile su najkarakterističnije osobine u vašem prošlom životu. Imali ste mnogo protivnika. Bili ste nemilosrdni prema neprijateljima i onima koji bi stajali na putu vašem cilju.
 
U ovom životu mrzite autoritet i autoritativne ljude. Nastojte da postignete mir i harmoniju. Vaša žeđ za slobodom je veoma jaka i stalno ste u potrazi za novim avanturama. U ljubavi ste veoma ljubomorni, ali ste uvijek spremni da date dušu osobi koja vas oduševljava ljubavlju i osjećanjima.
 
8. Od 9. do 27. maja, od 29. juna do 13. jula
 
Bili ste obrazovana i mudra osoba u prošlom životu
 
Dobro ste znali da je slava mač sa dvije oštrice. Bili ste strogi prema sebi – greške nisu bile dozvoljene. Shvatili ste da smrt nije samo fizički, već i duhovni događaj.
 
U svom sadašnjem životu imate veliko povjerenje u ljude. Vi ste autoritativna osoba sa dobrom reputacijom. Ne podnosite površne "razgovore". Prijateljstvo je za tebe svetinja i ti si odan prijatelj. U svom ljubavnom životu tražite istinu, nježnost i romantiku.
 
9. Od 11. do 31. marta, od 18. do 29. oktobra, od 19. do 31. decembra
 
Bili ste odličan govornik u prošlom životu
 
Bili ste veoma pametan strateg sa odličnim oratorskim vještinama. Vaša slabost – vaša romantična strana i nježno srce. Doživjeli ste ljubav dušom i tijelom, i dali ste više nego što ste dobili. Nije iznenađujuće što postajete osvetoljubivi nakon što vam je srce slomljeno.
 
U svom sadašnjem životu još uvijek imate govorne vještine i tražite još jači odnos sa drugima. Ne podnosite zle ljude. Daćete sve za prijateljstvo i vaši prijatelji uvijek mogu da računaju na vas. U ljubavi ste veoma sumnjičavi i ljubomorni.
 
10. Od 28. maja do 18. juna, od 28. septembra do 2. oktobra
 
Bili ste avanturista nježnog srca u prošlom životu
 
Smisao života za vas je bio otkrivanje nepoznatih mjesta. Imali ste veoma radoznalu ličnost sa bujnom maštom i nastojali ste da utolite svoju žeđ za
 
avanturom. Željeli ste da naučite mnogo stranih jezika i posjetite mnoga neotkrivena mesta.
 
Sada ste veoma nezavisna osoba, različitih interesovanja. Ipak, težite da otkrijete nove horizonte i ne želite da se usidrite na jednom mjestu. U ljubavi tražite svoju srodnu dušu.
 
11. Od 1. do 19. aprila, od 8. do 17. novembra
 
Bili ste poznati buntovnik u prošlom životu
 
Uvijek ste težili da otkrijete mistično. Imali ste veliku proročku moć i sigurno ste učestvovali u bijeloj magiji. Bili ste veoma društveni.
 
Vaša ljubav prema drugima bila je više duhovna nego fizička.
 
U sadašnjem životu, vi ste autoritet sa kritičkim umom. Veoma cijenite osjetljive i mudre ljude. Sjajan si psiholog, brzo shvataš šta ljudi kriju od tebe. U ljubavi dajete sve i želite isto od svog partnera, prenosi atma.hr.
 
12. Od 1. do 7. januara, od 19. do 28. juna, od 1. do 7. septembra, od 18. do 26. novembra
 
Bili ste briljantan intelektualac ​​u prošlom životu
 
Vaše glavne osobine su bile poštenje i inteligencija. Nije vam nedostajalo zavidnih neprijatelja zbog vašeg briljantnog uma. Vaše proročke vizije su bile duboko povezane sa vašom intuicijom. Stalno ste žudjeli za novim saznanjima i otkrićima.
 
U ovom životu imate veliki osjećaj dužnosti prema ljudima. Imate mnogo pozitivnih kvaliteta. Sada je vaš intelekt mnogo veći, i pokušavate da istražujete duboko u dušu. Vaš moto je: „Želim da otkrijem korijene svih tajni“.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )