FOTO: InfoBijeljina

U Bijeljini je u toku festival “Dani komedije”. Drugog dana festivala na sceni Centra za kulturu Beogradski glumci Olga Odanović, Anastasia Mandić, Vučić Perović i Milan Кalinić izveli su večeras predstavu "Idealna polovina".

Jedna od omiljenih glumica ovdašnje publike Olga Odanović, koja u predstavi igra ulogu majke, kaže da je u današnje vrijeme veoma teško naći idealnu polovinu, odnosno srodnu dušu, i da je ovo predstava koju su inače odigrali mnogo puta do sada, jedna od onih u kojoj se svako pronađe.

Predstave u manjim sredinama najviše rasprodaju veliki glumci, složan je glumac Milan Кalinić koji kaže da se kvalitet uvijek prepozna i da je bitno da to ljudi prepoznaju, dok je glumica Anastasia Mandić navela da privatne produkcije poput ove koja je radila na predstavi stvaraju odlične predstave.

Mladi glumac Vučić Perović, koji je poznat preko malih ekrana, zadovoljan je što je dio postave ove predstave, navodeći da je imao čast da radi sa ovako velikim imenima.

Sala bijeljinskog centra za kulturu i ovoga puta bila je puna, a već u srijedu uveče na pozornici će biti odigrana predstava "Bračni parastos" banjalučkog Gradskog pozorišta "Jazavac".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )