FOTO: null

BIJELJINA - Preduzeće "Elektro-Bijeljina" saopštilo je da će danas, zbog godišnjeg remonta trafostanice "Bijeljina četiri", bez struje biti više od 8.000 potrošača.

Od 8.00 do 16.00 časova bez električne energije biće potrošači koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Raskršće dva", "Filip Višnjić", "Pučile", "Patkovača" i "Gvozdevići", dodaje se u saopštenju. 

Bez struje će u tom periodu biti oko 5.500 potrošača u naseljima Gvozdevići, Tombak, Bogdanovića plac, dijelu ulica Galac, Loznička i Filipa Višnjića, zatim u nekoliko manjih ulica, kao i u naseljima Patkovača, Pučile i Golo Brdo. 

Zbog radova "Elektroprenosa BiH" na trafostanici "Bijeljina jedan" i radova "Elektro-Bijeljine" na dalekovodima "Ekonomija", "Ciglana" i "Janja stara", od 8.00 do 16.00 časova bez struje će biti i oko 2.800 potrošača u naseljima Krušik, Kaltinovača, Stara ciglana, te potrošači u ulicama Laze Kostića, Pantelinska, Stefana Dečanskog, dijelu Ulice Svetozara Ćorovića, kao i u nekoliko okolnih ulica. 

U saopštenju se dodaje da će, zbog remonta na dalekovodu "Janja šest", od 8.00 do 9.00 časova i od 15.00 do 16.00 časova, bez struje biti potrošači u bijeljinskim naseljima LJeskovac, Kojčinovac, Čardačine i dijelu Janje. 

Danas će zbog promjene uklopnog stanja biti dva kratkotrajna zastoja i na dalekovodima "Bolnica", "Centar" i "Industrija", dodaje se u saopštenju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )