FOTO: null

BIJELJINA, U Bijeljini će danas biti održana obuka za predstavnike javnog i privatnog sektora o mogućnostima finansiranja energetski efikasnih zgrada, najavljeno je iz Privredne komore Republike Srpske.

Povećanje energetske efikasnosti objekata i korištenje obnovljivih izvora energije dio su projekta “Zeleni ekonomski razvoj” koji realizuje Razvojni program UN /UNDP/, a finansira Vlada Švedske.

Tokom obuke biće predstavljeni uslovi za dobijanje sredstva po javnom pozivu Revolving fonda.

Obuka “Program finansiranja projekata smanjenja potrošnje energije i korištenja obnovljivih izvora energije kao mjere energijske efikasnosti u javnom i privatnom sektoru kroz Revolving fond” biće održana od 9.30 do 15.45 časova u hotelu “Drina”.

Obraćanje medijima predviđeno je u 9.15 časova.

Partneri u realizaciji ovog programa obuke su UNDP, Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske, Fond za zaštitu životne sredine Federacije BiH /FBiH/, privredne komore Srpske i FBiH, Vlada Švedske, Udruženje termoenergetičara BiH, uz podršku Saveza opština i gradova u Republici Srpskoj i FBiH.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )