FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo oblačno i toplo za ovo doba godine, uz najvišu dnevnu temperaturu vazduha od šest do 12, na sjeveru i istoku oko 16, a na planinama od dva stepena Celzijusova.

Jutro je malo do umjereno oblačno, na sjeveru vedro, mjestimično magla po kotlinama i oko rijeka, a tokom dana biće promjenljivo oblačno uz sunčane periode, toplo i sa temperaturom vazduha iznad prosjeka za ovo doba godine, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
 
Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.
 
Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Bjelašnica minus tri, Gacko, Kalinovik i Sokolac jedan, Čemerno, Rudo i Han Pijesak dva, Višegrad i Šipovo tri, Prijedor, Ribnik, Bileća, Novi Grad i Mrkonjić Grad četiri, Banjaluka, Sarajevo, Zenica, Foča i Mrakovica pet, Bijeljina, Zvornik, Trebinje, Doboj, Srbac i Srebrenica šest, Mostar i Neum sedam stepeni Celzijusovih. 
 
Padavine u protekla 24 časa: Kalinovik jedan, Gacko 1,7 i Čemerno 2,4 litra kiše po metru kvadratnom.
 
Visina snježnog pokrivača: Kalinovik jedan, Han Pijesak četiri i Čemerno 23 centimetra.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )