FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti toplije i pretežno sunčano vrijeme sa malo oblaka.

Kasnije popodne očekuje se naoblačenje u sjevernim krajevima koje uveče donosi slabu kišu prvo na sjeveru, a u noći ka petku kiša će se širiti ka istoku i jugu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

U nizinama u centralnim i istočnim područjima kratkotrajno je moguć i snijeg, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

U višim predelima noćas će padati slab snijeg, a susnježica je moguća i ponegdje u nižim predjelima na istoku. 

Duvaće slab zapadni i jugozapadni vjetar, na jugu slaba bura. 

Dnevna temperatura vazduha biće od 11 do 17, na planinama od pet stepeni Celzijusovih. 

U Srpskoj i FBiH jutros je pretežno vedro i prohladno, u višim predjelima hladno uz umjeren mraz. Ponegdje na sjeveru i istoku ima magle. 

Duva slab sjeverozapadni vjetar. 

Jutros u 8.00 časova izmjerena je sljedeća temperatura vazduha: Bjelašnica minus 10 stepeni Celzijusovih, Sokolac minus sedam, Kalinovik i Han Pijesak minus šest, Istočni Drvar minus pet, Drinić i Šipovo minus četiri, Čemerno i Mrkonjić Grad minus tri, Ribnik, Gacko i Srebrenica minus dva, Sarajevo, Tuzla, Bihać, Kneževo, Srbac i Nevesinje minus jedan, Banjaluka, Prijedor, Zenica, Novi Grad, Rudo i Doboj nula stepeni, Foča i Mrakovica jedan, Višegrad, Bileća i Zvornik dva,  Bijeljina četiri, Trebinje i Mostar pet, a Neum sedam stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )