FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno i malo svježije, uz prolaznu kišu.

Najviša dnevna temperatura od 10 do 15, na sjeveru ponegdje oko 17, na jugu do 21, a u višim predjelima šest stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, tokom jutra i prijepodne preovladavaće pretežno do potpuno oblačno vrijeme mjestimično sa kišom, koja će se sa sjevera premiještati prema istoku.

Na zapadu i sjeveru do podneva će biti pretežno suvo i promjenljivo oblačno, a sa mjestimičnom kišom u srednjem i gornjem Podrinju.

Popodne djelimično razvedravanje na zapadu i po koji sunčani interval, dok će jedino više oblaka biti na istoku, uz mogućnost mjestimične kiše, dok su na jugu mogući kratkotrajni pljuskovi.

U sjevernim područjima će duvati istočni vjetar, prijepodne u skretanju na sjeverni i sjeverozapadni, a na jugu popodne i uveče bura.

Temperatura u 7.00 časova: Han Pijesak četiri, Bileća šest, Sokolac osam, Mrkonjić Grad devet, Bijeljina, Trebinje, Doboj i Novi Grad 11, Banjaluka i Prijedor 12 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )