FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će prevladavati malo svježije vrijeme u odnosu na prethodne dana, a povremeno će padati i kiša.

U prvom dijelu dana biće promjeljivo i pretežno oblačno, sa povremenim sunčanim intervalima. Ponegdje će biti i slabe kiše, navode iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Za popodne je najavljena jača kiša, koja će i češće padati, a očekuju se i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. 

Padavine će tokom noći prestati i postepeno će se ravedravati, prvo na zapadu i sjeveroizapadu. 

Najviša dnevna od 15 do 21 stepen Celzijusov, u višim predelima malo svježije. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava pretežno oblačno vrijeme, a kiša je zabilježena u centralnim i sjeverozapadnim krajevima. 

Neum je jutros u 8.00 časova bio najtopliji sa 17 stepeni, u Stocu i Gradačcu izmjereno je 16, a u Mostaru 15 stepeni. 

Gradiška, Ribnik, Trebinje i LJubinje u 8.00 časova imali su istu temperaturu - 14 stepeni. 

U Banjaluci, Bijeljini, Doboju, Bileći i Drvaru bilo je 13 stepeni, Višegradu, Zvorniku, Šipovu, Bihaću, Sanskom Mostu, Srpcu i Tuzli 12, Srebrenici, Sarajevu, Novom Gradu, na Mrakovici, u Kneževu, Livnu i Bugojnu 11 stepeni. 

Deset stepeni jutros je bilo u Mrkonjić Gradu, na Ivan-sedlu, u Jajcu i Zenici, osam na Sokocu, Han Pijesku, u Kalinoviku, Rudom, Gacku, Nevesinju, sedam u Foči, Istočnom Drvaru, Driniću, Kupresu, a šest stepeni na Čemernu. 

Najsvježije je bilo na Bjelašnici gdje je izmjereno nula stepeni.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )