FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti svježije vrijeme sa kišom i vjetrovito, a najviša dnevna temperatura biće od pet do devet stepeni Celzijusovih.

Jutros je oblačno sa kišom, na istoku malo jačom, a na planinama sa snijegom slabog do umjerenog intenziteta. 

Prije podne biće slično vrijeme, uz slabljenje i prestanak padavina na jugu, mjestimično na sjeverozapadu, zapadu i jugozapadu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana biće sve više suvog vremena. Popodne se očekuje djelimično kidanje oblačnosti na krajnjem zapadu, sjeverozapadu i na jugu, a slabe padavine na istoku. 

Duvaće sjeverni vjetar, umjeren do jak, u Hercegovini olujna bura. 

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica minus sedam, Ivan-sedlo i Kupres minus jedan, Sokolac nula, Sarajevo i Srebrenica jedan, Bugojno i Jajce tri, Livno, Tuzla i Zenica četiri, Banjaluka, Gradačac i Sanski Most pet, Bihać, Bijeljina, Doboj, Prijedor i Zvornik šest, Mostar i i Trebinje 10, 

Neum 11 stepeni Celzijusovih. 

Količina padavina u protekla 24 časa: Banjaluka 67 milimetara po metru kvadratnom, Doboj 58, Mrakovica 49, Ribnik 42, Zvornik 39, Mrkonjić Grad 30, Prijedor 27.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )