FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo vrijeme, ujutru još samo ponegdje sa kišom, a tokom dana suvo uz razvedravanje.

Od centralnih predjela do istoka ostaje oblačno i svježe vreme uz slabu povremenu kišu. 

Najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće od 17 do 23, na jugu i do 25 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Vjetar će biti slab do umjeren sjevernih smjerova, na jugu umjerena do jaka bura. 

U centralnim i istočnim poručjima jutros je bilo pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje je registrovana i kiša. U ostalim krajevima je malo do umjereno oblačno i sunčano, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura u 8.00 časova: Bjelašnica nula, Čemerno šest, Mrakovica devet, Han Pijesak, Istočni Drvar i Ivan-sedlo sedam, Kalinovik osam, Sokolac i Klekovača devet, Nevesinje, Kneževo 10, Mrkonjić Grad, Gacko, Bugojno i Sarajevo 11, Prijedor, Šipovo, Rudo, Foča, Novi Grad i Tuzla 12, Banjaluka, Ribnik, Srbac, Sanski Most, Mlječanica i Srebrenica 13, Doboj i Višegrad 14, Bijeljina i Zvornik 15, Bileća i Trebinje 16, Neum 18, Mostar i Čapljina 20 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )