FOTO: antenam.net

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti sunčano i veoma toplo sa dnevnom temperaturom od 29 do 34 stepena Celzijusova.

Ujutro pretežno vedro, samo će ponegdje u kotlinama biti više oblaka ili magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana preovladavaće sunčano i veoma toplo vrijeme, ponegdje i sparno uz malu do umjerenu dnevnu oblačnost. 

U većini predjela se ne očekuje dnevni razvoj oblaka nestabilnosti, pa će biti suvo. 

Jedino će na zapadu i krajnjem sjeverozapadu, te lokalno u planinama na istoku biti umjerenog razvoja oblaka i kratkotrajnih lokalnih pljuskova i grmljavine. 

Duvaće slab vjetar promjenljivog smjera, a u Hercegovini umjeren jugozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Kalinovik 10, Gacko 13, Nevesinje, Sokolac i Bjelašnica 14, Srebrenica, Han Pijesak, Livno i Ivan sedlo 15, Višegrad, Čemerno i Foča 16, Mrkonjić Grad i Tuzla 17, Sarajevo i Zenica 18, Zvornik, Bijeljina i Brčko 19, Bileća, Doboj i Prijedor 20, Banjaluka i Gradiška 21, Gradačac 22, te Mostar i Trebinje 23 stepena Celzijusova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )