FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno sunčano i toplo vrijeme.

Kasnije popodne i do večeri očekuje se umjereno naoblačenje ali će ostati suvo i prijatno toplo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Najviša dnevna temperatura vazduha od 18 do 25 stepeni Celzijusovih. Malo svježije biće u višim predjelima. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava sunčano vrijeme, a magle ili niskih oblaka ima po kotlinama i pored rijeka. 

Bijeljina i Neum jutros su bili najtopliji gradovi sa 13 stepeni, koliko je izmjereno u 8.00 časova. U Zvorniku i Gradačcu bilo je 12 stepeni, 11 u Trebinju, Doboju, Mostaru i Čapljini, a 10 u Višegradu, Tuzli i Zenici. 

Devet stepeni bilo je u Srpcu, Srebrenici, Goraždu, Livnu i na Mrakovici, a u Banjaluci osam, koliko je izmjereno i u Foči, Rudom, Bihaću i Kneževu, sedam u Prijedoru, Sarajevu, Ribniku, Kupresu i Bileći, šest na Han Pijesku, u Mrkonjić Gradu, Novom Gradu, Nevesinju, Bugojnu, Jajcu i Sanskom Mostu. 

Na Čemernu, Ivan-sedlu i u Kalinoviku bilo je pet stepeni, na Sokocu, u Gacku i Šipovu četiri, a samo dva stepena izmjerena su u Istočnom Drvaru. 

Najviše kiše u protekla 24 časa palo je u Mostaru - 24 litra po metru kvadratnom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )