FOTO: pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti sunčano i malo toplije nego prethodnih dana.

Jutro pretežno vedro sa slabim do umjerenim mrazom, na jugu sa malo oblaka i prolaznom sumaglicom ili maglom po kotlinama i oko rijeka.
 
Tokom dana biće pretežno sunčano i malo toplije, u Hercegovini će doći do porasta umjerene oblačnosti, pa je uveče moguća slaba prolazna kiša.
 
Najviša dnevna temperatura vazduha od četiri do 10, na sjeveru oko 12, a na planinama od minus jedan stepen Celzijusov.
 
Duvaće slab vjetar sjevernih pravaca.
 
Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros u zapadnim, sjevernim i sjeveroistočnim krajevima preovladava sunčano vrijeme, a u ostalim krajevima umjereno do pretežno oblačno.
 
Najhladniji jutros je bio Sokolac sa minus osam stepeni koliko je izmjereno u 7.00 časova, na Bjelašnici je u isto vrijeme bilo minus šest, u Prijedoru, Novom Gradu, Tuzli, Han Pijesku, Gacku, Višegradu i R idom minus pet, u Banjaluci, Doboju, Drvaru, Čemernu, Srebrenici i Foči minus četiri, u Šipovu, Driniću, Zenici i Bijeljini minus tri, u Mrkonjić Gradu i Sarajevu minus dva, dok je u Ribniku, Nevesinju minus jedan stepen.
 
Nula stepeni izmjerena je jutros u Bileći, dva na Mrakovici, jedan u Mostaru, četiri u Trebinju, a u Neumu šest stepeni Celzijusovih. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )