FOTO: null

Rukometaši Vogošća Poljine Hillsa i Borac M:tela, prvoplasiranog i drugoplasiranog tima u Premijer ligi BiH, sastaće se večeras u četvrtfinalu Kupa BiH.

Duel u Vogošći počinje u 19 časova.

"Obećavam izuzetno dobru utakmicu, a ući ćemo spremni u duel. Borac će doći da se nadmeće, ovo je nokaut faza i svaki pogodak je bitan. Nema prostora za kalkulacije, tako da moramo ići u obje utakmice (drugu igraju 29. marta) s namjerom da pobijedimo kako bismo ostvarili cilj, a to je da osvojimo Kup", kazao je Dragan Gatarić, pomoćni trener Vogošće.

Dobru utakmicu očekuje i Đorđe Ćelić iz banjalučkog kluba.

"Idemo da ostvarimo što bolji rezultat. Poznajemo igru Vogošće i ako zaustavimo njihova dva najvažnija igrača, Ivana Divkovića i Tarika Međića, možemo do pobjede", rekao je Ćelić.

Rukometašice Gruda, koje brane trofej, gostuju prijedorskoj Miri (18).

"Žrijeb je odlučio da se sastanemo s izravnim konkurenticama za naslov prvaka i nezgodnim protivnicama. Znamo da nas očekuje teška utakmica, ali smo motivirane da meč odradimo sa što povoljnijim rezultatom kako bi nam bilo lakše u uzvratnoj utakmici. Uz čvrstu obranu, efikasan napad rezultat ne bi trebalo da izostane", rekla je Gabriela Gudelj, rukometašica Gruda.

Ljubica Ivetić, trener Mire, izjavila je da njena ekipa nije mogla dobiti težeg protivnika.

"Šteta je što smo dobili najtežeg protivnika već u četvrtfinalu. Takođe, nastupamo s izmijenjenim podmlađenim sastavom, ali ćemo pokušati da odigramo kvalitetnu utakmicu", rekla je Ivetićeva.

Parovi: rukometaši, danas: Krajina - Maglaj (19), Vogošća Poljine Hills - Borac M:tel (19), Bosna - Zrinjski (20), 9. mart: Konjuh - Izviđač CO (19.30); rukometašice: danas: Mira - Grude (18), Izviđač CO - Jedinstvo Adler (18.30), Katarina - Ilidža (19), Krivaja - Neretva (19).

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )