FOTO: novosti.rs

BIJELJINA - Na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića u Bijeljini danas će prvi put biti organizovana novogodišnja trka Djeda Mrazeva koja je humanitarnog karaktera.

Svaki učesnik trke će bar na jedan dan postati Deda Mraz, a od kotizacije biće kupljen i poklonjen jedan novogodišnji paketić posredstvom Dobrotvornog bratstva i sestrinstva "Radost" iz Bijeljine, saopšteno je iz bijeljinske Gradske uprave. 

Trka će biti organizovana u dužini od 1,5 kilometara i od učesnika se očekuje da se druže, šetaju i zabave jer je predviđeno da svi budu pobjednici. 

Svaki učesnik će dobiti startni paket sa kapicom Djeda Mraza, startnim brojem, medaljom, čestitkom, osvježenjem, užinom i promotivnim materijalom. 

Za najmlađe učesnike poslije trke biće održana predstava, a na "Fejsbuk" stranici učesnici će moći pronaći svoje fotografije sa trke. 

Za učesnike koji pošalju svoje fotografije sa trke /obavezno je da se vidi startni broj/ na adresu elektronske pošte [email protected] i objave je na "Fejsbuku" /uz obavezni "tag"/ biće organizovana nagradna igra, u kojoj je najvrednija nagrada vikend na Zlatiboru. 

Kotizacije za učešće iznose sedam KM za učenike, 10 KM za odrasle i 15 KM za porodice, bez obzira na broj članova. 

Učešće u trci se može prijaviti na broj mobilnog telefona 066 752 582 /sms, "Viber" ili "Vots-ap"/ - na link "iventa" na "Fejsbuku" www.faceboook.com/events/359446711267848/. 

Potrebno je navesti ime i prezime, kategoriju /učenik, odrasli ili porodica, odnosno broj članova porodice/ i broj telefona za kontakt. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )