FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo oblačno, uz slabu kišu na jugu i najvišu temperaturu do 15 stepeni Celzijusovih.

Tokom dana na zapadu i sjeverozapadu biće pretežno oblačno, a na sjeveru i sjeveroistoku biće i sunčanih intervala, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na jugu oblačnije, uz uticaj slabe ciklonske cirkulacije sa juga Jadrana, zbog čega će na jugozapadu i jugu biti povremene kiše.

Duvaće slab vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha u većini predjela od osam do 13, na sjeveroistoku i istoku oko 15, u planinama od tri stepena Celzijusova.

Temperatura izmjerena jutros u 7.00 časova: Bjelašnica minus četiri stepena Celzijusova, Čemerno i Han Pijesak minus jedan, Mrkonjić Grad, Mrakovica i Kalinovik nula, Šipovo, Drinić, Ribnik i Sokolac jedan, Drvar, Prijedor, Novi Grad i Banjaluka dva, Zvornik, Srebrenica, Rudo i Višegrad tri, Doboj, Zenica, Gacko i Foča četiri, Sarajevo, Tuzla i Nevesinje pet, Bijeljina šest, Bileća devet, Mostar i Trebinje 11, Neum 12 stepeni Celzijusovih. 

Visina snijega: Mrakovica 42 centimetra, Han Pijesak 30, Drinić 12, Novi Grad devet, Kalinovik i Prijedor četiri, Mrkonjić Grad i Ribnik dva i Banjaluka jedan centimetar.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )