FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno i toplo vrijeme, sa najvišom temperaturom vazduha do 19 stepeni Celzijusovih.

Na jugu i zapadu će u prvom dijelu dana biti oblačno, sa slabom kišom ponegdje, a na istoku i sjeveroistoku pretežno sunčano i toplije. 

Tokom popodneva oblačnost će se širiti od zapada ka ostalim predjelima, i moguća je kratkotrajna kiša ponegdje na sjeveru. 

Vjetar će biti slab do umjeren, južnih smjerova, u Hercegovini povremeno pojačan jugo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

U većini krajeva jutros je umjereno do pretežno oblačno vrijeme, sa slabom kišom ponegdje u južnim i zapadnim područjima. 

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica minus dva stepena, Goražde jedan, Zvornik i Tuzla dva, Gradačac i Kupres tri, Bijeljina, Sarajevo i Zenica četiri, Doboj, Bugojno, Drvar, Ivan-sedlo i Jajce pet, Banjaluka, Gradiška, Nevesinje, Prijedor, Bihać i Sanski Most šest, Livno sedam, Bileća osam, Trebinje i Stolac devet, Mostar 10 i Neum 11 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )