FOTO: null

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno, ali toplo za ovo doba godine, dok je uveče na krajnjem istoku ponegdje moguća i slaba kiša.

Tokom prijepodneva biće promjenljivo uz sunčane intervale, u Hercegovini sunčano, a u drugom dijelu dana smanjenje oblačnosti na zapadu i sjeveru, uz sve više sunčanih intervala. 

Promjenljivo vrijeme ostaje na krajnjem istoku, gdje će uveče ponegdje pasti i malo kiše, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Duvaće umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, a u Hercegovini slab i promjenljiv. 

Najviša dnevna temperatura iznosiće od 17 do 23, na jugu i istoku do 26 stepeni Celzijusovih, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Jutro je umjereno, ponegdje u Krajini i pretežno oblačno, a oko rijeka i po kotllinama magovito. 

Temperatura u 8.00: Sokolac, Gacko i Livno pet, Bjelašnica šest, Han Pijesak, Foča, Rudo, Nevesinje, Šipovo, Bugojno, Višegrad, Srbac, Bihać i Bileća sedam, Banjaluka, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Tuzla i Zenica osam, Krupa na Uni, Jajce, Čemerno i Srebrenica devet, Doboj, Stolac, Prijedor i Brčko 10, Zvornik i Bijeljina 11, Trebinje 13, te Mostar 16 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )