FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti prohladno i oblačno vrijeme, mjestimično sa kišom, uz temperaturu vazduha od šest do 11 stepeni Celzijusovih.

Ujutru i prijepodne biće oblačno, mjestimično sa kišom na sjeveru, zapadu i ponegdje na istoku. Na jugu suvo uz promjenjivu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Prema večeri doći će do češće i umjerene kiše na sjeveru i sjeverozapadu, u Semberiji i donjem Podrinju biće suvo, a u gornjem Podrinju i visokoj Hercegovini sa kišom. 

Duvaće slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Dnevna temperatura vazduha biće od šest do 11, na jugu oko 16 stepeni Celzijusovih, u višim predjelima oko tri stepena. 

U Srpskoj i FBiH jutros je oblačno sa kišom, duva slab vjetar sjevernih i sjeverozapadnih smjerova. 

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Istočni Drvar nula stepeni Celzijusovih, Čemerno i Han Pijesak jedan, Gacko i Kalinovik dva, Sokolac tri, Mrkonjić Grad i Krupa na Uni četiri, Ribnik, Bileća i Šipovo pet, Foča, Višegrad, Novi Grad i Rudo šest, Srbac, Srebrenica, Bijeljina, Trebinje, Doboj, Banjaluka i Zvornik sedam stepeni Celzijusovih. 

Snijega jutros ima samo na Čemernu visine 10 centimetara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )