FOTO: pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas prije podne biće prohladno sa slabim mrazom i maglom, a tokom dana pretežno vedro i sunčano uz najvišu temperaturu od šest do 12 stepeni Celzijusovih.

Prije podne pretežno vedro i prohladno sa slabim mrazom, a oko rijeka, na visoravnima i u kotlinskim predjelima uz maglu ili nisku oblačnost, koja će se mjestimično zadržati i duže.

Tokom dana biće sunčano uz malu oblačnost, a prema večeri ponovo češća pojava sumaglice a zatim i magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab vjetar južnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha od šest do 12, na jugu do 14, na planinama od tri stepena Celzijusova. U predjelima gdje se magla bude zadržala, temperatura će biti ispod prognoziranih.

Temperatura jutros u 7.00 časova: Sokolac minus 11 stepeni Celzijusovih, Šipovo minus sedam, Prijedor minus šest, Banjaluka, Gacko i Nevesinje minus pet,
Novi Grad, Drini, Doboj, Han Pijesak, Rudo i Zenica minus četiri, Tuzla, Srebrenica i Višegrad minus tri, Mrkonjić Grad, Ribnik, Bijeljina, Čemerno, Bileća i Sarajevo minus dva, Zvornik nula, Mostar dva, Trebinje četiri i Neum šest stepeni Celzijusovih.

Visina snijega: Han Pijesak 31 centimetar, a Sokolac 10 centimetara. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )