FOTO: pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno, prohladno i pretežno suvo, a slabe padavine moguće su na jugozapadu, te dijelom zapadu i sjeverozapadu.

Jutro je pretežno do potpuno oblačno, mjestimično sa kišom na jugu i snijegom dijelom u visokoj Hercegovini, na jugozapadu, zapadu i sjeverozapadu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Prijepodne prestanak padavina od centralnih predjela na sjever i sjeveroistok, a u tim djelovima oko rijeka i po kotlinama moguće je formiranje magle. 

Na jugu prestanak padavina, ali će tokom prvog dijela dana biti povremenih lokalnih pljuskova. 

Popodne u većini predjela suvo, mogućnost za prolazne slabe padavine uz rijeku Drinu, gdje može biti ledene kiše, a na sjeverozapadu provijavanja snijega. 

Uveče i u noći na četvrtak promjenljivo oblačno i suvo u većini predjela, jedino na sjeveru oblačno uz mogućnost da tu i tamo provijava snijeg. 

Najviša dnevna temperatura minus jedan do četiri, na jugu oko sedam, a u višim predjelima od minus tri stepena Celzijusova. 

U Hercegovini i na zapadu umjeren jugozapadni vjetar, a u ostalim predjelima slab sjeveroistočni, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura u 7.00 časva: Mrkonjić Grad minus sedam, Bjelašnica minus šest, Šipovo minus pet, Sokolac minus tri, Bihać, Bugojno, Gradačac, Sokolac i Tuzla minus tri, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Istočno Sarajevo, Prijedor, Han Pjesak, Novi Grad, Sarajevo, Srebrenica i Zenica minus dva, Brčko minus jedan, Zvornik nula, Višegrad, Foča i Rudo, Mostar i Široki Brijeg pet, Trebinje i Bileća šest, te Neum 10 stepeni Celzijusovih. 

Visina snijega: Han Pijesak 77, Čemerno 56, Mrkonjić Grad 42, Mrakovica 38, Šipovo 31, Kalinovik 30, Krupa na Uni 30, Sokolac 23, Novi Grad 18, Doboj 17, Srebrenica 15, Banjaluka 13, Prijedor 11 Rudo sedam, Gacko i Gradiška šest, Bijeljina i Višegrad pet, Foča dva i Zvornik jedan centimetar.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )