FOTO: unsplash.com

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno oblačno, a poslije podne i tokom noći u većini krajeva očekuje se kiša.

Na sjeveru će biti najtoplije uz sunčane periode, a tek kasnije popodne i uveče nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom. Ponegdje su mogući i jači lokalni pljuskovi, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
 
Najviša temperatura vazduha od 12 na krajnjem zapadu do 22 na sjeveru, u višim predjelima od sedam stepeni Celzijusovih.
 
Vjetar će biti slab i promjenljiv, krajem dana umjeren, ponegdje na sjeveru i jak sjeverozapadni.
 
Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros više oblačnosti ima na području Krajine, istoku i jugoistoku Hercegovine koja se pomjera na centralna i istočna područja.
 
Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Sokolac minus dva, Ribnik, Bugojno nula, Mrkonjić Grad, Han Pijesak, Zenica jedan, Rudo, Sarajevo dva, Bjelašnica, Jajce, Tuzla tri, Bijeljina, Foča, Doboj, Banjaluka, Bihać, Glamoč, Livno četiri, Prijedor, Novi Grad pet, Čemerno šest, Bileća, Mostar, Neum osam stepeni Celzijusovih.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )