FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo oblačno vrijeme ponegdje sa kišom, a temperatura će biti za oko 10 stepeni niža u odnosu na juče.

Kiša i pljuskovi sa grmljavinom mogući su tokom popodneva u južnim i jugoistočnim predjelima, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura niža i znatno prijatnije nego prethodnih dana, jedino će na jugu i dalje biti veoma toplo.

Duvaće umjeren, povremeno i pojačan vjetar, sjevernih smjerova. 

Jutarnja temperatura vazduha od 14 do 19, na jugu do 23 stepena, a dnevna od 24 do 30, na jugu do 35 stepeni Celzijusovih. 

Jutros je u Srpskoj i FBiH oblačno i uglavnom suvo, a slaba kiša pada samo ponegdje na sjeveru dok je na jugu pretežno sunčano, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica 10, Han Pijesak i Istočni Drvar 14, Mrakovica i Klekovača 15, Sokolac, Čemerno 16, Drinić, Bihać i Kalinovik 17, Prijedor, Novi Grad, Kneževo i Ribnik 18, Gradiška, Mrkonjić Grad, Gradačac, Sarajevo i Srbac 19, Banjaluka, Nevesinje, Gacko, Bijeljina, Šipovo, Srebrenica i Zvornik 20, Doboj, Goražde, Zenica i Foča 21, Rudo i Bileća 22, Višegrad 23, Trebinje 24, Stolac 26, Neum 27 i Mostar 28 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )