FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno i pretežno suvo vrijeme uz temperaturu vazduha od jedan do šest, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih.

Jutros je oblačno i uglavnom suvo, a na sjeveru i zapadu ponegdje uz slab snijeg ili kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

U Hercegovini i Semberiji uglavnom je suvo i promjenjivo oblačno. 

Tokom dana zadržaće se oblačno vrijeme, na jugu i u nižim predjelima na sjeveru će ponegdje padati slaba kiša, a u višim predjelima na zapadu provejavaće slab snijeg. 

Duvaće slab do umjeren vjetar, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Bjelašnica minus osam stepeni Celzijusovih, Čemerno, Mrakovica, Han Pijesak i Drinić minus tri, Kalinovik minus dva, Sokolac, Šipovo, Mrkonjić Grad, Krupa na Uni minus jedan, Novi Grad i Prijedor nula, Banjaluka, Sarajevo, Tuzla, Čajniče, Ribnik, Gradiška, Srbac i Nevesinje jedan, Bijeljina, Doboj, Zenica, Višegrad i Rudo dva, Zvornik, Srebrenica i Foča tri, Bileća pet, Trebinje šest, Mostar osam i Neum devet stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )