FOTO: pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, uz dnevnu temperaturu vazduha od nula do sedam stepeni, u višim predjelima od minus pet stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti malo do umjereno oblačno, suvo i hladno, na jugu pretežno vedro, a na istoku u planinama moguće je provejavanje snijega. 

Tokom dana biće sunčano uz malu do umjerenu oblačnost i rast dnevne temperature, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Duvaće slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni vjetar, a poslijepodne u skretanju na jugozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura izmjerena u 7.00 časova: Han Pijesak minus 11, Nevesinje, Čemerno i Mrkonjić Grad minus osam, Sokolac i Šipovo minus sedam, Doboj i Sarajevo minus šest, Gacko, Rudo, Srebrenica, Zenica i Foča minus pet, Višegrad i Drinić minus četiri, Bileća, Ribnik, Srbac i Novi Grad minus tri, Banjaluka, Zvornik, Tuzla i Krupa na Uni minus dva, Bijeljina minus jedan, Gradiška i Bihać nula, te Trebinje i Mostar dva stepena Celzijusova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )