FOTO: null

U Republici Srpskoj i FBiH danas će biti promjenljivo oblačno i svježije vrijeme sa sunčanim intervalima, dok je na istoku prijepodne moguća slaba kiša, a u planinama snijeg.

Najviša dnevna temperatura od osam do 13, na sjeveru 15, na planinama tri, a na jugu do 17 stepeni Celzijusovih. 

Jutros je pretežno vedro na sjeveroistoku i jugozapadu, u Krajini sa niskom oblačnošću, a u kotlinskim predjelima i uz rijeke ima sumaglice i magle, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

U centralnom pojasu je promjenljivo oblačno, na istoku, jugoistoku i jugu oblačno ponegdje sa kišom, a na planinama sa slabim snijegom. 

U tim predjelima prijepodne se očekuje prestanak padavina, pa će do kraja u svim područjima biti suvo i sunčano, dok će u planinskim predjelima centralnog pojasa i na istoku biti svježije nego prethodih dana. 

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni u planinama do jak, na jugu umjerena, prolazno jaka bura. 

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica minus devet, Čemerno minus dva, Han Pijesak minus jedan, Sokolac nula, Banjaluka, Sarajevom, Prijedor, Tuzla, Srbac i Novi Grad tri, Bijeljina, Livno, Foča i Bihać četiri, Zvornik pet, Doboj, Zenica i Bileća šest, Višegrad sedam, Trebinje i Mostar devet, te Neum 11 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )