FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno, ponegdje tmurno i pretežno suvo i vjetrovito vrijeme, uz dnevnu temperaturu od sedam do 11 stepeni Celzijusovih.

Tokom prijepodneva i dana biće pretežno oblačno, ponegdje tmurno s niskom oblačnošću, a na sjeveroistoku, jugu i jugoistoku sa po kojim sunčanim intervalom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Poslije podne, uveče i u noći biće suvo u većini predjela, osim juga gdje će biti uslova za slabu kišu.

Duvaće slab do umjeren vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera, na sjeveru i sjeveroistoku biće povremeno jaki udari vjetra, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha u većini predjela iznosiće od dva do sedam, na sjeveroistoku i istoku oko 11, na jugu oko 15, a u planinama od minus dva stepena Celzijusova.

Temperatura vazduh jutros u 7.00 časova: Bjelašnica minus sedam stepeni Celzijusovih, Čemerno minus pet, Han Pijesak, Kalinovik, Drinić i Mrakovica minus letiri, Mrkonjić Grad i Sokolac minus dva, Šipovo i Gacko minus jedan, Ribnik nula, Banjaluka, Prijedor, Drvar, Sarajevo, Zenica, Novi Grad, Topola, Doboj, Rudo, Srebrenica i Foča jedan, Srbac i Zvornik dva, Višegrad i Bijeljina tri, Bileća pet, Mostar sedam, Trebinje i Neum devet stepeni Celzijusovih.

Visina snijega: Mrakovica 46 centimetara, Han Pijesak 36, Novi Grad 23, Drinić 21, Srebrenica i Srbac 12, Prijedor 11, Mrkonjić Grad sedam, Čemerno, Kalinovik, Sokolac i Banjaluka pet, Ribnik četiri i Rudo i Foča jedan centimetar.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )