FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno i hladnije vrijeme sa padavinama i temperaturom vazduha od jedan do pet stepeni Celzijusovih.

Jutros je oblačno sa snijegom u Krajini i Posavini, ponegdje i kišom, a na istoku i u Hercegovini uz oblačno vrijeme samo ponegdje pada kiša, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Prijepodne će se formirati manji sniježni pokrivač u nižim predjelima, a na planinama će visina sniježnog pokrivača biti od 10 do 20 centimetara. 

Tokom dana padavine će postepeno da slabe i prestaju, osim na istoku gdje će još biti snijega. 

Duvaće vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Dnevna temperatura vazduha od jedan do pet, na jugu do 10 stepeni Celzijusovih, a u višim predjelima malo ispod nule. 

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Kneževo minus dva stepena Celzijusova, Han Pijesak i Manjača minus jedan, Krupa na Uni, Čemerno, Čelinac, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kotor Varoš, Kalinovik i Sokolac nula, Banjaluka, Majevac, Novi Grad, Gacko, Prijedor, Ribnik, Krupa na Brbasu i Doboj i Tuzla jedan, Sarajevo, Srbac i Čajniče dva, Bijeljina, Gradiška, Rudo, Bileća, Zvornik i Zenica tri, Srebrenica četiri i Foča četiri, Višegrad pet, Trebinje šest i Mostar sedam stepeni Celzijusovih. 

Visina snijega jutros u 7.00 časova: Mrkonjić Grad i Ribnik dva, Banjaluka pet, 

Krupa na Uni šest, Čemerno 10, Han Pijesak i Kneževo 11 centimetara. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )