FOTO: Srpska Info

- U prosekturi Miljevići u Istočnom Sarajevu danas će biti obavljena obdukcija tijela četiri lica koja su stradala u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Lapišnica-LJubogošta u mjestu Čeljigovići, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Tijela stradalih prevezena su u ovu prosekturu po nalogu postupajućeg tužioca. 

Na magistralnom putu Lapišnica-LJubogošta u mjestu Čeljigovići, juče oko 13.00 časova putnički automobil "pežo 207" sletio je sa kolovoza i tom prilikom su stradala četiri lica. 

U saobraćajnoj nesrećii smrtno su stradala lica iz Sarajeva čiji su inicijali M.B. /42/, A.Ć. /70/, M.K. /57/ i L.S. /48/. 

Tijela stradalih i putnički automobil izvukli su sinoć iz korita rijeke Miljacke policijski službenici, pripadnici gorskih službi spašavanja Jahorina i Kantona Sarajevo, Civilne zaštite, Vatrogasne brigade Pale i Kantona Sarajevo. 

Uviđaj na licu mjesta izvršio je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )