FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti natprosječno toplo vrijeme za ovo doba godina sa sunčanim periodima i uz prolazno povećanje oblačnosti na zapadu i sjeveru.

Najviša temperatura vazduha od sedam do 14 stepeni Celzijusovih, u višim predjelima hladnije, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana duvaće slab i promjenjiv vjetar. 

Prema progozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava sunčano vrijeme, a po kotlinama i uz riječne tokove ima magle i niskih oblaka. 

Najniža temperatura vazduha u 7.00 časova izmjerena je na Sokocu gdje je bilo minus 11 stepeni Celzijusovih. 

U Kalinoviku je bilo minus osam, u Gacku minus šest, u Istočnom Sarajevu i Livnu minus pet, u Bileći, Šipovu i Bugojnu minus četiri, u Bijeljini, na Han Pijesku, u Prijedoru, na Bjelašnici, u Jajcu, Sanskom Mostu i Ribniku minus tri, u Doboju, Srebrenici, Rudom, Tuzli i na Ivan Sedlu minus dva, a u Banjaluci, Brčkom, Sarajevu, Novom Gradu, Srpcu, Foči, Višegradu, Mrkonjić Gradu minus jedan stepen Celzijusov. 

Jedan stepen izmjeren je u Trebinju, Mostaru, Bihaću i Grudama, dva stepena u Krupi na Uni, tri stepena u Gradačcu i šest stepeni u Neumu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )