FOTO: BBC

"Bijeljina slavi Novaka Đokovića" naziv je manifestacije koja će biti održana danas, na platou restorana "Pet jezera" uoči jedinstvenog poduhvata najboljeg tenisera svijeta koji dan kasnije ulazi u 311. sedmicu na liderskoj poziciji Asocijacije profesionalnih tenisera.

Organizatori događaja su kompanija "Globus" i Fudbalski klub "Radnik", a vlasnik "Globusa" Milenko Zupur rekao je Srni da se očekuje javljanje Đokovića koje će okupljeni moći da prate na video-zidu, kao i da će manifestaciji u Bijeljini prisustvovati otac najboljeg tenisera svijeta Srđan Đoković.
 
"Slavimo Novaka Đokovića jer smo sretni što smo savremenici čovjeka i sportiste koji je nebrojeno puta obradovao sve ljude svijeta koji cijene istinske ljudske vrijednosti", istakao je Zupur.
 
On je najavio da će za učesnike manifestacije biti ispečen bik na ražnju i obezbijeđeno piće, dok će na improvizovanom teniskom terenu mladi članovi Teniskog kluba "As" iz Bijeljine pokazati svoje znanje "kraljevskog sporta".
 
Manifestacija počinje u 14.00 časova. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )