FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, te dnevnom temperaturom od 13 do 19 stepeni Celzijusovih.

Jutro je oblačno sa kišom i pljuskovima u većini predjela, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana očekuje se povećanje nestabilnosti i jači intenzitet padavina u centralnim predjelima, uz pljuskove sa grmljavinom, a moguća je pojava grada i sugradice. Povremeno će biti i kraćih sunčanih perioda na jugu.

Kasnije poslije podne doći će do slabljenja i djelimičnog prestanka padavina, prvo na sjeveru. Uveče i tokom noći biće promjenljivo oblačno, sa kišom na istoku, jugu i u centralnim krajevima. Do jutra se očekuje slabljenje i prestanak padavina.

Duvaće slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica sedam, Han Pijesak 10, Čemerno 11, Sokolac i Ivan sedlo 12, Gacko, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Bihać, Drvar i Livno 14, Banjaluka, Srebrenica, Zvornik, Gradačac, Prijedor, Sarajevo i Tuzla 15, Bileća, Višegrad, Bijeljina i Doboj 16, Trebinje i Neum 19, te Mostar 21 stepen Celzijusov.

Padavine u protekla 24 časa: Ribnik 29 litara po metru kvadratnom, Doboj 27, Banjaluka 25, Prijedor 23, Novi Grad 21, Srbac 20, Bijeljina 19, Zvornik 18, Mrkonjić Grad 17, te Srebrenica 15 litara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )