FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će padati kiša i pljuskovi sa grmljavinom, intenzivniji na jugu i na području Sarajevsko-romanijske regije, gdje se lokalno očekuju i obilnije padavine.

Jutro je umjereno do potpuno oblačno sa kišom na jugu Hercegovine i maglom oko rijeka i po kotlinama, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura od 13 do 20, na planinama oko 10 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar južnog i jugoistočnog smjera, a jaki udari juga očekuju se u zapadnim i istočnim krajevima, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica nula, Han Pijesak i Čemerno sedam, Sokolac, Banjaluka, Gacko, Novi Grad i Prijedor osam, Nevesinje devet, Kalinovik, Višegrad, Drvar i Mrkonjić Grad 10, Livno 11, Bileća 12, Bijeljina, Rudo, Brčko, Sarajevo i Šipovo 13, Ribnik, Mostar, Zenica i Trebinje 14, Doboj i Srebrenica 15, Foča 16, te Zvornik 17 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )