FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti hladno uz sunčane periode i umjerenu oblačnost i temperaturu vazduha od tri do šest, na jugu do 11 stepeni Celzijusovih.

Jutros je hladno i ima mraza, koji je jači na planinama, a oko rijeka i po kotlinama ponegdje ima magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana ostaće hladno uz sunčane periode i malu do umjerenu oblačnost, dok će na jugoistoku i sjeverozapadu biti oblačnije. Uveče ponovo sve hladnije uz slab mraz. 

Duvaće slab vjetar sjevernih smerova, u Hercegovini slaba do umjerena bura. 

Dnevna temperatura vazduha od tri do šest, na jugu do 11 stepeni Celzijusovih, u višim predjelima oko nule. 

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Čemerno i Han Pijesak minus šest stepeni Celzijusovih, Sokolac, Mrakovica i Kneževo minus pet, Drinić i Kalinovik minus četiri, Manjača, Srbac i Gacko minus tri, Mrkonjić Grad, Čelinac, Novi Grad, Krupa na Uni, Krupa na Vrbasu, Doboj i Nevesinje minus dva, Banjaluka, Gradiška, Ribnik, Prijedor, Rudo, Bijeljina i Šipovo minus jedan, Bileća, Zvornik i Višegrad nula, Srebrenica jedan i Trebinje četiri stepena Celzijusova.  

Visina sniježnog pokrivača u 7.00 časova: Mrakovica četiri centimetra, Drinić i Čemerno dva i Han Pijesak jedan centimetra.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )