FOTO: atvbl/alo.rs

Porodica i prijatelji okupili su se danas na Bežanijskom groblju, kako bi obilježili godinu dana od smrti legendarnog pjevača Marinka Rokvića.

Nikola Rokvić, obratio se prisutnima i rekao da oni čuvaju uspomenu na njega, a onda je otkrio i šta bi rekao ocu da može:
 
- Bio je divan roditelj, dobar uzor, kada je bilo potrebe strog otac. Pamtiću ga u najlepšem mogućem smislu. On je za sobom ostavio mnogo pesama, ali izdvojio bih „Polomio vetar grane“. Svakodnevno ga spominjemo i mislimo na njega, da mogu da ga vidim rekao bih mu da ga volim. Zvao me je uvek „Majkane moj“. Trudiću se da decu naučim pravim porodičnim vrednostima, kakve je on preneo na mene. On je bio jako emotivan čovek sa pravim načelima. Moj otac je imao širinu za sve ljude, čime god se oni bavili, svima je pristupao na isti način. Dosta je humanitarno pevao, imao je snage za sve- rekao je Nikola.

Podsjetimo, Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra u 68. godini, nakon što je vodio bitku sa teškom bolešću. Iza sebe je ostavio brojne hitove, trojicu sinova, unuke i suprugu Slavicu.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )