FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas se očekuje pretežno sunčano vrijeme sa prijatnom temperaturom vazduha, ali bez vrućine.

Tokom dana očekuje se slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Duvaće slab i umjeren sjeverozapadni vjetar, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Najviša dnevna temperatura vazduha od 22 do 29, na jugu do 32 stepena Celzijusova. 

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros u centralnim i istočnim krajevima preovladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim područjima pretežno vedro. 

Najsvježije jutros je bilo na Bjelašnici gdje je u 8.00 časova izmjereno šest stepeni. 

U isto vrijeme na Čemernu, Han Pijesku i Sokocu izmjereno je 12 stepeni, u Gacku, Šipovu i na Mrakovici 14, u Mrkonjić Gradu, Mlječanici i Rudom 15, u Novom Gradu, Višegradu, Bihaću i Sarajevu 16, u Prijedoru i Nevesinju 17, u Banjaluci, Ribniku, Srebrenici i Srpcu 18, u Bijeljini i Brčkom 19, u Bileći, Doboju i Širokom Brijegu 20, u Trebinju 22, u Neumu 23 i u Mostaru 24 stepena Celzijusova. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )