FOTO: null

U Bijeljini će danas zbog redovnog godišnjeg remonta energetskih postrojenja oko pet hiljada potrošača biti bez struje od 7.00 do 15.00 časova, najavljeno je iz ,,Elektro-Bijeljine,,

Portparol kompanije Slobodan Đalamić rekao je Srni da zbog remonta trafo-stanice "Ostojićevo" neće biti struje u selima Batković, Ostojićevo, Brodac, Balatun, Velino Selo, Rača i Mala Obarska, jednom zaseoku u Velikoj Obarskoj i zaseoku u Crnjelovu.

Zbog remonta dalekovoda "Koviljuše" i "Željeznička" bez električne energije biće potrošači u gradskom naselju Koviljuše i u dijelu centra grada

  • - u naselju Koviljuse, ulica Dusana Radovića i Jasenovačkih mučenika
  • - Miloša Obilića, Petra Kočića, Sime Matavulja, Stjepan Mitrova Ljubiše, Fruškogorska, Petra Lubarde, dio ul. Dimitrija Tucovića, Jevrejska, Svetozara Markovića, Prebilovačka, Sarajevska, Solunska, Arsenija Čarnojevića, Mitra Trifunovića Uče, 1. Decembra, Cetinjska, Dio ul. Živojina Mišića, Geteova, Cara Uroša, 1. maja, Borisa Pasternaka, Branka Radičevića i 18. novembra..

Na području koje pokriva "Elektro-Bijeljina" remont se danas obavlja i na energetskim postrojenjima u Pelagićevu, zbog čega će bez napajanja strujom od 8.00 do 16.00 časova biti potrošači u naseljima Lončari i Čović Polje.

Kraći prekidi u napajanju najavljeni su u Ugljeviku i Loparama, gdje se obavlja sanacija i rekonstrukcija na niskonaponskoj mreži.

Iz preduzeća "Vodovod i kanalizacija" saopšteno je da će zbog ovih radova doći do nestanka električne energije i u rejonu izvorišta vode Grmić u Bijeljini, i do problema u radu pumpnih postrojenja, što će izazvati smanjenje pritiska u vodovodnoj mreži i nestanak vode u višim dijelovima grada, te višim spratovima zgrada.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )