FOTO: Nezavisne.com

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio GIF koji prikazuje dron koji šeta psa, a mnogi su pomislili da se radi o još jednoj montaži koja je stavljena u službu očuvanja morala u doba karantina. Daily News ipak piše o tome da se šetnja zaista dogodila, na Kipru u vrijeme karantina.

Na Twitter-u je moglo da se pročita da se šetnja zbila u Izraelu, ali je Daily News ipak utvrdio da se radi o snimku koji je napravio građanin sa Kipra,a koji možete pogledati OVDJE.

U pitanju je Vakis Demetriou koji je 18. marta na svom Facebook profilu podijelio video na kojem može da se vidi kako dron šeta psa, uz poruku da se radi o 5. danu karantina i želji da se ostane u kući kako se zaraze ne bi dalje širila.

Život se, kako se čini, ubrzano mijenja, te se građani na sve načine dovijaju kako da se iz analognog što lakše presele u online svijet i tako sačuvaju i sebe i zajednice u kojima funkcionišu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )