FOTO: InfoBijeljina.com / ilustracija

Dolaskom Damira Memovića u Zvijezdu, polovinom septembra, počela je nekako i renesansa ovog kluba, koji je već bio otpisan iz Premijer lige.

Od tada odbrana je dobila na sigurnosti, odigrali su pet utakmica, ostvarili pet uzastopnih pobjeda, bez primljenog gola. Međutim, ovaj dvadesetdevetogodišnjak nije se dogovorio sa Zvijezdom i sada je slobodan igrač.

- Memović je fudbaler kojeg bi poželio svaki trener. Pouzdan, iskusan, gdje dodatnu sigurnost daje i svojim saigračima, no nismo uspjeli naći zajednički dogovor. Uprava kluba nije dogovorila finansijske uslove za narednu polusezonu tako da ćemo morati potražiti nekoga i zadnjoj liniji, kako bi nadomjestili odlazak iskusnog defanzivca, rekao je trener Zvijezde, Darko Nestorović.

Na pojedinim portalima pojavila se vijesto oko dolaska u klub iskusnog defanzivca Nikole Vasiljevića, no za sada od toga nema ništa.

- Nije bilo nikakvog kontaka izmedju kluba i Vasilejvića, i za sada su to samo nagadjanja. Istina, Vasiljević bi nam dobro doša, radi se o kvalitetnom igraču, ali još uvije je rano govoriti o bilo kakvom transferu, istakao je Nestorović

 

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )