FOTO: null

Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Bijeljina organizovao je večeras konferenciju za medije povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika.

„Na kraju smo još jedne veoma teške godine za naše društvo. Živimo u vremenu velikih političkih turbulencija, vremenu ekonomske i sveopšte društvene krize. U takvoj situaciji, DNS dijeli sudbinu svog naroda, i borimo se za bolji i sigurniji život na ovim prostorima. Smatram da smo u toj borbi do sada bili uspješni jer se DNS, uprkos svim teškoćama, pokazao kao faktor stabilnosti na našoj političkoj sceni, kako na republičkom i državnom nivou“, rekao je predsjednik Gradskog odbora DNS Milan Dakić, koji je dodao da ova stranka vodi odgovornu i realnu politiku koja je postala njihov zaštitni znak.

Na području Bijeljine je tokom 2017. godine DNS-u pristupilo blizu 500 novih članova, posebno mladih. Nakon provedenih unutarstranačkih izbora Gradski odbor DNS-a Bijeljina ima 81člana, Predsjedništvo Gradskog odbora broji 29 članova, a osnovan je i Politički savjet koji čine stručnjaci raznih profila koji će ubuduće razmatrati i kreirati rješenja za razna društvena pitanja i probleme

„Mi u Gradskom odboru DNS-a Bijeljina spremni dočekujemo izbornu 2018. godinu, vjerujemo u svoje kadrove, imamo dobar i realan program, imamo podršku na terenu, imamo znanje, iskustvo i jaku volju da zajedno sa našim narodom nastavimo borbu za bolji život“, rekao je Dakić.

Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Bijeljina svim građanima Semberije i Republike Srpske želi srećne novogodišnje i božićne praznike, i srećnu i uspješnu 2018. godinu.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )