FOTO: InfoBijeljina.com

Nosilac odborničke liste bijeljinskog odbora Demokratskog saveza /Demos/ Milan Dakić poručio je da će svoju politiku nastaviti bez pominjanja drugih u kampanji i da će se na svoj način boriti za povjerenje glasača, te očekuje četiri odbornička mjesta u lokalnom parlamentu.

Dakić je istakao da će Demos doći u svaki dio grada da ostvari što jaču saradnju sa građanima.

"Bićemo u bijelim majicama koje simbolizuju čistotu, a moto sa kojim izlazimo na izbore je `Bez dileme`", rekao je Dakić novinarima.

Dakić, koji je i predsjednik Gradskog odbora Demosa Bijeljina, je istakao da su kandidati na listi ove stranke ozbiljni ljudi i kvalitetan kadar.

Uz Dakića su se danas, tokom prve predizborne aktivnosti u predizbornoj kampanji pred zgradom Gradske uprave, građanima predstavili i kandidati za odbornike Čedomir Stojanović i Slaviša Vujanović.

Demos u Bijeljini djeluje u okviru koalicije od 10 političkih partija koje podržavaju kandidata SDS Semberija Miću Mićića za gradonačelnika Bijeljine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )