FOTO: null

Novi načelnici i direktori u Bijeljini pokazali su da se može raditi bolje i određeni pomaci vidljivi su već nakon mjesec dana, izjavio je danas predsjednik Gradskog odbora DNS-a u Bijeljini Milan Dakić.

"Političke turbulencije u gradskoj skupštini su bespotrebno gubljenje vremena, svi treba da se okrenemo rješavanju problema građana, što je posao političara kao predstavnika naroda", rekao je Dakić na konferenciji za novinare Gradskog odbora DNS-a Bijeljina. 

U Bijeljini su odbornici DNS dio skupštinske većine okupljene oko SNSD koja je formirana u maju. 

Narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Neda Petrić najavila je nastavak zalaganja DNS-a za bolji odnos u društvu prema ženama, naročito u majčinstvu, ukazujući da na to upozoravaju demografski i statistički podaci. 

Prema njenim riječima, DNS će posebnu pažnju posvetiti boljem polažaju žena na selu jer je Bijeljina poljoprivredni kraj, njihovom obrazovanju, sticanju ekonomske nezavisnosti i stalnom podsticanju preduzetništva među ženama. 

Petrićeva je istakla da DNS primjerom pokazuje da su žene u Republici Srpskoj uspješne u politici i na funkcijama. 

Predsjednik gradskog Aktiva mladih DNS-a Žiko Savić rekao je na konferenciji za novinare da je ova stranka prepoznatljiva i po brojnosti i aktivizmu mladih i najavio njihovo zalaganje i podršku za samozapošljavanje, kao efikasan način zapošljavanja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )