FOTO: screenshot

Nosilac liste Demosa iz Izborne jedinice šest za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Dakić pozvao je danas građane da na predstojećim izborima glasaju za stabilnost koja je Srpskoj najpotrebnija, s obzirom na situaciju i u svijetu i u okruženju.

"Tu stabilnost mogu da nose ljudi koji dugo, godinama u kontinuitetu, nose Republiku Srpsku zajedno sa nama, sa Demosom i ostalim saradnicima", naveo je Dakić.
 
On je na konferenciji za novinare u Bijeljini rekao da Demos podržava kandidaturu Željke Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH, kao i kandidaturu Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske.
 
Dakić je naveo da je već uočeno da je predIzborna kampanja vrlo burna, te da je uočena politika dijeljenja naroda i kandidata političkih partija.
 
On je istakao da Demos nastupa kao tim jedinstva, sloge, zajedništva s ciljem da se napravi dvotrećinska većina, kad je riječ o Narodnoj skupštini Srpske.
 
"Ona će sačuvati ono što Srpska sada ima, a probaćemo i da vratimo ono što nam je oduzeto", rekao je Dakić.
 
Nosilac liste Demosa iz Izborne jedinice dva za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH Čedomir Stojanović rekao je da Demos ne želi nikakvu priču niti sukobe sa drugima političkim partijama, nego će se baviti dosad urađenim i planovima za budućnost.
 
On je, kao predsjednik Regionalnog odbora Demosa-Bijeljina, istakao da je cilj te partije da imaju šest poslanika u Narodnoj skupštinu Srpske, te jednog poslanika u Parlamentu BiH.
 
"Samo prisustvom i radom naših kadrova možemo doprinijeti razvoju Semberije, regije i šire", rekao je Stojanović. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 4 )