FOTO: pixabay

Samo između tri i pet odsto svjetske populacije tačno zna šta želi u životu. Imaju jasno postavljene ciljeve i zadovoljni su kvalitetom svakodnevice

Samo između tri i pet odsto svjetske populacije tačno zna šta želi u životu. Imaju jasno postavljene ciljeve i zadovoljni su kvalitetom svakodnevice. Većina prolazi kroz život ne tražeći način kako da ga poboljša, kriveći sudbinu ili druge za sve loše što im se dešava - pokazuje studija australijskih naučnika.

Stručnjaci koji su radili istraživanje na ovu temu zaključili su da smo svi generalno demotivisani ako ne znamo šta želimo, pa se i ne trudimo da radimo na tome da nam bude bolje. Zato savjetuju da već danas preuzmemo stvari u svoje ruke, ne čekajući da nam se život dešava bez nas. Kako? Tako što ćemo za početak razmisliti o tome šta stvarno želimo. Kada dobijemo odgovor, odmah ćemo postati motivisani i krenućemo da ostvarujemo ciljeve. Jedan po jedan.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )